1Ο κόσμος της μόδας αποτίει φόρο τιμής στον οίκο υψηλής ραπτικής Atelier Loukia, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας, διαμορφώνοντας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του το αυθεντικό πρόσωπο της Ελληνικής δημιουργίας.

Ένα fashion show που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, θα αποτελέσει την τελετουργία, μέσα από την οποία η ιστορία του οίκου θα συναντηθεί με το σήμερα και τη νέα συλλογή για το χειμώνα του 2016-17 που ολοκλήρωσε η ψυχή του ατελιέ, η Λουκία. Η τραγουδοποιός Nalyssa Green θα επιμεληθεί τη μουσική, πλαισιώνοντας την εκδήλωση με την αιθέρια αύρα που της αρμόζει.

Τη λήξη του ντεφιλέ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια μίας ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης αφιερωμένης στο έργο της σχεδιάστριας, στην οποία συμμετέχουν τα πιο δυνατά ονόματα της φωτογραφίας σήμερα. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κατάστημα του παλιού Ιανού (Σταδίου 46 και Αρσάκη). Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος Act4Greece.

Test